SPONTANE SOLLICITATIE

TERUG

 

Departement Onderwijs, Opvoeding en Jeugd | Stedelijk Onderwijs Gent

 

Contactpersoon

 

 

Datum

Stedelijk Onderwijs Gent - Personeel
jobline@gent.be
09 268 21 20

 

 

5/12/14

 

Geachte heer, mevrouw
Wij danken u voor uw  interesse in het Stedelijk Onderwijs Gent. Het is steeds aangenaam te horen dat er mensen zijn die zich actief willen inzetten bij de begeleiding van kinderen en jongeren.
Voor alle scholen of diensten van Stedelijk Onderwijs Gent gebeuren de aanwervingen volgens een geijkte procedure. Indien u spontaan uw kandidatuur wenst te stellen, kan u zich op elk moment van het jaar inschrijven in het online sollicitantenbestand Jobline (http://jobline.gent.be).
U geeft er uw persoonlijke gegevens in en vermeldt welke ambten uw voorkeur wegdragen. Wanneer u online uw diploma(‘s) hebt toegevoegd, krijgt u een registratienummer toegekend. Dit registratienummer bepaalt de volgorde van uitnodiging in geval van een vacature. U kan via Jobline uw dossier ook verder beheren.
Indien u zelf niet over een computer met internetverbinding beschikt, kan u Jobline raadplegen bij de Dienst Onthaal - AC Portus - Stad Gent (Keizer Karelstraat 1, 9000 Gent).
Voor meer informatie over de procedure kunt u steeds terecht op de website van het Stedelijk Onderwijs Gent of via jobline@gent.be.
Ten slotte danken we u nogmaals voor het vertrouwen dat u stelt in het Stedelijk Onderwijs Gent en hopen we u in de toekomst te mogen verwelkomen in één van onze scholen of diensten.

Met vriendelijke groeten


Pieter Delbarge
Hoofd IVA Stedelijk Onderwijs Gent

 

 

Stedelijk Onderwijs Gent - Stadhuis | Botermarkt 1 | 9000 Gent

Keizer Karelstraat 1. | 9000 gent | 09 268 21 20

Bus 3/17/18/38/39 - Tram 1/4/24 (halte Korenmarkt)

 

jobline@gent.be | www.gent.be