STOOP SAN

TERUG

 

Hallo! Ik ben San, de juf van de wolven.

Ik heb al in alle klasjes gestaan: van het 1ste tot het 6de, maar het vierde leerjaar vind ik wel een héél leuk jaar en een hele toffe leeftijd! Dat ik in de wolven klas terecht kwam kan bijna geen toeval zijn met een kat die ‘Wolfje’ heet J.

Ik ben verslingerd aan lezen, hou veel van muziek, buiten zijn in de natuur,  naar theater-, muziek- en andere voorstellingen gaan en de wereld ontdekken met mijn kinderen  …
Al die dingen inspireren mij ook heel erg bij wat ik doe in mijn klas.

Ik hou heel erg van gezelligheid, goeie babbels, lachen en genieten van elkaar. In mijn klas vind ik het dan ook heel erg belangrijk dat iedereen zich goed voelt, zichzelf kan zijn, verdraagzaam is, voor elkaar zorgt en elkaar apprecieert voor wat de ander is en kan (want iedereen is anders en dat is juist top!).

Ten eerste is je goed voelen namelijk het àllerbelangrijkste in je leven, en veel belangrijker dan goede punten. Ten tweede kan wie zich goed voelt, ook veel beter leren en groeien, zeker weten!

Misschien al een belangrijk weetje over wolven: wolven leven in een roedel. Dat is zoals een groot gezin. In een wolvenroedel zorgen alle wolven voor elkaar, helpen elkaar en verdedigen elkaar door dik en dun … en dat doen wij ook in onze klas!